Overige

Alles over sigaren

sigaren.startpagina.nl

AGIO Cigars

www.agiocigars.com Koninklijke AGIO CIGARS uit Duizel van de gebroeders Wintermans vierde in 2005 haar 100-jarig bestaan. Sinsdien heben ze het predikaat  "Konininklijke " gekregen.  Zij fabriceren de merken, Agio, Meharis,  Balmoral, Panter en Huifkar. In 2022 overgenomen door Scandinavian Tobacco Group Nederland B.V. te Waarle

Ritmeester cigars

www.ritmeester.nl  Afgestapt van de bekende bolknak sigaren toen de fabriek nog in Veenendaal stond. Vanaf Den Bosch distribueren zij nu de Moods en de El Capone sigaren.

Scandinavian Tobacco Group Nederland

www.stg-nederland.nl  Door de vele overnames een van de grootste sigarenfabrieken wereldwijd geworden. Sinds 2022 is het hoofdkantoor gevestigd in Waarle. Zij produceren de merken Oud Kampen, Justis van Maurik, Hajenius, La Paz en Café Créme. Produktie vindt plaats in Sri Lanka, Indonesië, België en de Dominicaanse Republiek.

J. van Horssen BV Gevestigd te Sliedrecht

Naast Hofnar zijn ze gespecialiseerd in het verkopen van 2de sortering of miskleur sigaren en sigaren onder private label.

De Olifant sigarenfabriek te Kampen

De grootste van de kleinerere sigarenfabrieken met export naar België, Duitsland en Portugal. Een deel van de produktie en de verzending wordt nu verzorgd doort Vandermarliere Cigars Family te Zwevegem en Moen in België

J.J. van der Donk en Zn. sigarenfabriek te Culemborg

Gevestigd sinds 1952 en bekend om zijn uitmuntende handgemaakte sigaren.  

Sigarenfabriek van 't Veen te Grafhorst

Leverd alleen aan particulieren sigaren van 100 % tabak.

Hovens sigarenfabriek te Tegelen

Leverd aan een klein aantal Limburgse sigarenwinkeliers

Ria Riphagen te IJsselmonde

http://riabos.nl  Onze enige vrouwelike sigarenmaakster die door het gehele land workshops verzorgd.

Imperial Tobacco Nederland

www.imperial-tobacco.nl Niet alleen bekend als kerftabak producent met Drum en van Nelle maar brengt ook de bekende sigarettenmerken Gauloises, Davidoff en John Player op de markt

Britisch American Tobacco Nederland

www.B.A.T.nl Na overnames van Laurens en Internatinal Sales de grootste sigarettenfabrikant wereldwijd met onder andere de merken Dunhill, Kenr, Lucky Strike, Pall Mall, Peter Stuvesant en Cabalerro. Door de ovrename van Th. Niemeyer te Groningen zijn ze ook producent van onder anderre Samson en Javaanse Jongens shag.

Philip Morris Benelux BVBA

www.pmi.com-nl  De fabrikant van Marlboro, het bekendste sigarettenmerk werelwijd maar daarnaast met Chesterfield en L&M op de Nederlandse markt.

Heupink & Bloemen Tabak B.V.

www.heupink-bloemen.com  Gevestigd te Ootmarsum, brengen de shagmerken Look Out, ARBO en Texas op de markt.