Afscheid van Fred Tijmstra als secretaris

Afscheid van Fred Tijmstra als secretaris
Geschreven door:
Louis Bracco Gartner
2 juni 2021

Het is nooit fijn van een goede secretaris afscheid te moeten nemen en als dat samenvalt met de wisselingen van het penningmeesterschap wordt het als bestuur erg lastig, maar jullie hebben Fred’s verhaal gelezen en iedereen zal hem het grootste gelijk van de wereld geven.

Ondanks alle beperkingen blijft hij ambitieus en met onze en zijn hobby bezig. Dan is er helaas geen plaats meer voor het secretariaatschap van de SNT.

Men zegt weleens in de topsport, je moet stoppen op je hoogtepunt. Dat is bij Fred toch wel min of meer het geval.

Door de ziekte van de vorige secretaris liep de overdracht niet op rolletjes. Het kostte Fred veel tijd en energie om er weer structuur in te brengen,het overzichtelijk te maken en naar zijn eigen hand te zetten. Vorige bestuursfuncties zullen hem zeker daarbij geholpen hebben. Fred laat een overzichtelijke en passende administratie achter, waar wij en hopelijk zijn opvolger, blij mee zal zijn. Waar wij heel blij van werden was dat kort na zijn aantreden als secretaris,  hij met het voorstel kwam om een nieuwsbrief regelmatig te laten verschijnen.

Je kan nog zo’’n mooie en goede website hebben, maar contact met de leden door middel van een nieuwsbrief met o.a. bestuursmededelingen, is veel prettiger. Die kreeg nog extra waarde door de historische verhalen die voor 90 procent ook van zijn hand kwamen.

Naast de normale secretariaatswerkzaamheden is een goed vervolg geven aan de continuïteit van de nieuwsbrief onze grootste zorg.

Fred, onze hartelijke dank voor al die jaren dat je het secretariaatsschap uitgeoefend hebt, op een voortreffelijke manier. En het vele en goede werk en tijdwaarmee je ons via de nieuwsbrieven van alle informatie voorzien hebt. Het ga je goed.

Louis Bracco Gartner.

Voorzitter SNT